Beste Wudao Kung Fu Familie,

De zomer komt eraan en hierbij sluiten wij kwartaal 2 af met een Kungfu examen! We hebben een aantal spannende activiteiten gepland voor het derde kwartaal van 2024. Lees verder voor alle details!

Kung Fu Examen – Zondag 30 juni 2024
Laat je vaardigheden zien! Op zondag 30 juni 2024 is het tijd voor het Kung Fu examen. Dit is je kans om je skills te demonstreren en een nieuwe graad te behalen. We kijken uit naar jullie aanwezigheid. Iedereen is hier welkom en neem vooral je familie, buren en vrienden mee! Je kunt je aanmelden via de mail: [email protected]
Je kan je aanmelden tot en met 21 juni 2024.

Programma:
14.00 – Groepsfoto, Warming-up en doorloop
14.30 – Examen
15.45 – Bekendmaking resultaten
16.00 – Afsluiting
*Deelname alleen met Wudao Kungfu uniform.
**Extra niveau geel examenonderdeel: 1 minuut in de Mabu stand kunnen staan.
**Extra niveau rood examenonderdeel: 1 minuut op 1 been kunnen staan.

Zomerkamp 2024 
Dit jaar organiseren we ons jaarlijkse zomerkamp verspreid over 2 dagen. Momenteel zijn er twee opties:
Optie 1: Zaterdag 17  en zondag 18 augustus.
Optie 2: Zaterdag 24 en zondag 25 augustus.

De activiteiten voor beide dagen zijn van 10:00 – 18:00.

Inclusief:

 • Heerlijke vegetarische lunch
 • 4 uur Kungfu training
 • Sport en spelactiviteiten
 • Entree ticket voor een buiten activiteit
 • Kungfu Film kijken
 • Op zondag 18 augustus hebben wij een super leuke activiteit als verrassing!

Totale kosten: €150,-

Wanneer je geïnteresseerd bent in de zomerkamp, stuur ons een email naar: [email protected] met de onderwerp: Zomerkamp 2024 aanmelding

Kung Fu Workshop in Doorn
Op 12 april hebben we een workshop gegeven op een school genaamd Sparkling Kids in Doorn. Dit is een school met weinig leerlingen en een open onderwijs. De workshop werd goed door de leerlingen opgepakt. Het was een klein groepje, maar toch deden ze allemaal goed en actief mee. De workshop duurde 90 minuten, en daarna bleven we nog even napraten. Het was een geweldige ervaring voor zowel de leerlingen als de instructeurs.

Volg ons op Instagram Blijf op de hoogte van al onze activiteiten, evenementen en nieuwtjes door ons te volgen op Instagram! Zoek naar @wudao_kungfu en mis geen enkele update. Deel je ervaringen en tag ons in je berichten, we vinden het geweldig om te zien hoe jullie groeien en plezier hebben in onze gemeenschap.

Bedankt voor jullie voortdurende toewijding en enthousiasme. Samen maken we van 2024 een geweldig jaar vol groei en successen.

Met vriendelijke groet,

Wudao Kungfu School

 

Beste Wudao Kung Fu Familie,

We stappen enthousiast het nieuwe jaar in, met het Chinese Nieuwjaar van de Draak om de hoek.

Chinees Nieuwjaar: Het Jaar van de Draak Laten we samen het Jaar van de Draak vieren met hernieuwde energie en vastberadenheid.

Speciaal Evenement: Drakendans bij de Vakantiebeurs We willen graag met jullie delen dat we op 11 t/m 14 januari de eer hadden om gedurende de hele dag de drakendans uit te voeren bij de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs. Het was een fantastische ervaring op locatie, waar velen genoten hebben van dit bijzondere schouwspel. Klik hier om video van de Vakantiebeurs te zien met onze Draak!

Kung Fu School Gesloten: 10 tot 24 februari 2024 Tijdens Chinees Nieuwjaar en de Voorjaarsvakantie is de Kung Fu school gesloten van 10 tot 24 februari. Dank voor jullie begrip; we keren op 25 februari terug met frisse energie. Alle kung fu lessen hervatten op deze datum.

Nieuwjaarsdoelen: Wat zijn jouw persoonlijke doelen voor dit Jaar van de Draak? Laten we samen streven naar succes en persoonlijke groei.

Tussentijds Examen: 31 maart 2024 – Laat je vaardigheden stralen! Op zondag 31 maart organiseren we een tussentijds examen waar leden zich voor kunnen aanmelden om hun Kungfu tussentijdse examen af te leggen. Zorg dat je deze datum vrijhoudt en laat je vaardigheden stralen terwijl je vorderingen maakt in je Kung Fu-reis. Je kan je aanmelden via de mail:
[email protected]

Programma:
14.00 – Groepsfoto, Warming-up en doorloop
14.30 – Examen
15.45 – Bekendmaking resultaten
16.00 – Afsluiting
*Deelname alleen met Wudao Kungfu uniform.
**Extra niveau geel examenonderdeel: 1 minuut in de Mabu stand kunnen staan.
**Extra niveau rood examenonderdeel: 1 minuut op 1 been kunnen staan.

Bedankt voor jullie toewijding. Laten we samen het Jaar van de Draak omarmen en streven naar een jaar van groei en vreugde!

Met vriendelijke groet,
Wudao Kung Fu School

 

Beste Kung Fu-familie,

Het is weer tijd voor een update vanuit Wudao! Onze avonturen blijven doorgaan en we willen graag de hoogtepunten van de afgelopen tijd met jullie delen:

Maanfeest drakendans optreden bij de ING: Op 5 oktober hebben we een adembenemend optreden verzorgd tijdens het Maanfeest bij de ING. De drakendans betoverde het publiek en bracht de festiviteiten tot leven!

Weerbaarheidstraining voor ABN Amro: Op 9 oktober hebben we een krachtige weerbaarheidstraining gegeven aan de medewerkers van ABN Amro. Hierbij stonden bewustzijn en beheersing van verschillende situaties centraal, om zo meer controle te krijgen over onvoorziene omstandigheden.

Wolfert Lansing en Gymnasiumnovum Workshops: Wat een geweldige tijd hebben we gehad tijdens onze Kung Fu-workshops bij Wolfert Lansing en Gymnasiumnovum! De studenten waren niet alleen enthousiast, maar ook vol energie en passie. Hun toewijding en plezier maakten deze workshops onvergetelijk! Je kunt de geweldige video’s van deze workshops vinden op onze Instagram-pagina.

Tussentijds Examen: Op 17 december staat ons tussentijds examen gepland. Een belangrijk moment waarop onze Kung Fu-leerlingen kunnen laten zien hoeveel ze hebben geleerd. Leerlingen die willen deelnemen aan het tussentijdse examen kunnen zich aanmelden via de e-mail. We zijn trots op hun toewijding en wensen hen veel succes!
Programma:
14.30 – Groepsfoto
14.45 – Warming-up en doorloop
15.00 – Examen
15.45 – Bekendmaking resultaten
16.00 – Afsluiting
*Deelname alleen met Wudao Kungfu uniform.
**Extra niveau geel examenonderdeel: 1 minuut in de Mabu stand kunnen staan.
**Extra niveau rood examenonderdeel: 1 minuut op 1 been kunnen staan.

Kerstvakantie nadert: Van 23 december tot 7 januari genieten we van een welverdiende pauze. Het is een tijd om te ontspannen, terug te kijken op de hoogtepunten van het afgelopen jaar en vooruit te kijken naar nieuwe avonturen. Vergeet niet dat aankomend jaar het jaar van de Draak zal zijn!

Blijf op de hoogte van onze komende evenementen en nieuwsberichten.
Volg ons op Instagram!

We kijken ernaar uit om samen verder te gaan op ons Kung Fu-pad!

Met vriendelijke groet,

Het Team van Wudao Kung Fu

Hoofdexamen

 

Op zondag 25 juni is het alweer tijd voor het hoofdexamen. Mocht je je nou toch nog willen aanmelden voor dit examen, kun je dat doen door een mail te sturen naar [email protected] of door een bericht te sturen naar de instructeur van wie je les krijgt. De planning voor deze dag zal er als volgt uitzien:

 • Groepsfoto met iedereen in kungfu uniform/ 14:00 – 14:10
 • Warming-up/ 14:10 – 14:30
 • Vormen & applicaties doorloop/ 14:30 – 15:00
 • Examen/ 15:00 – 15:45
 • Pauze/ 15:45 – 16:10
 • Uitreiking + fotomoment/ 16:10 – 16:30

 

Zomerkamp

Dit jaar willen we net zoals voorgaande jaren weer het zomerkamp organiseren. Voor iedereen die wil deelnemen aan dit 2 daagse zomerkamp, kun je je opgeven door te mailen naar [email protected]. We hopen er dit jaar weer een gezellig feestje met elkaar van te maken. De data wordt na voldoende interesse bekend. Hieronder een terugblik op het zomerkamp van 2020

 

 

Kung Fu Leeuw

Zoals al eerder bekend is gemaakt draait er in de bioscoop weer een film over kungfu. Voor iedereen die deze film nog wil zien, zijn we een filmuitje aan het plannen om met een hele groep te gaan. Mocht je nou nog interesse hebben om deze film te gaan kijken, kun je dit aangeven via de mail.

 

 

 

 

 

 

John Wick 4

Een spectaculaire combinatie van kungfu, martial arts en de veelgeprezen Donnie Yen

In een spannende aankondiging die fans van actievolle films over de hele wereld verheugde, werd onlangs de komst van John Wick 4 aangekondigd. Het vervolg op de uiterst succesvolle John Wick-trilogie belooft opnieuw een meeslepend avontuur te worden, doordrenkt met adrenaline, vechtscènes en de toevoeging van de getalenteerde martial arts-expert Donnie Yen (beter bekend als Ip-man).

John Wick, gespeeld do

or Keanu Reeves, heeft in de voorgaande films al bewezen een meester te zijn in verschillende vechtstijlen. Echter, in het vierde deel zal Wick zijn vaardigheden naar een geheel nieuw niveau tillen met de introductie van kungfu en andere martial arts disciplines. Dit zal de kijkers een visueel verbluffend schouwspel bieden, waarbij elk gevecht tot in de perfectie is gechoreografeerd.

De toevoeging van Donnie Yen, een internationaal gerespecteerde martial artist en acteur, voegt een extra dimensie toe aan John Wick 4. Donnie Yen staat bekend om zijn indrukwekkende kungfu-vaardigheden en heeft in het verleden schitterende optredens geleverd in films zoals de Ip Man-serie en Rogue One: A Star Wars Story. Zijn samenwerking met Reeves belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor fans van het genre.

Hoewel er nog weinig bekend is over het verhaal van John Wick 4, kunnen we verwachten dat de film voortbouwt op de intensiteit en het brute geweld dat kenmerkend is voor de eerdere delen. Wick zal opnieuw geconfronteerd worden met dodelijke tegenstanders en uitdagende situaties, waarbij hij zijn martial arts vaardigheden tot het uiterste zal moeten drijven.

Al met al belooft John Wick 4 een ware sensatie te worden voor fans van kungfu, martial arts en actiefilms in het algemeen. Met de toevoeging van Donnie Yen aan de cast kunnen we een visueel verbluffende en opwindende ervaring verwachten. Bereid je voor op een adembenemend avontuur wanneer John Wick 4 de bioscoopzalen betreedt en Wick opnieuw zijn dodelijke vaardigheden tentoonspreidt. Deze film is dus voor alle martial arts film liefhebbers een enorme aanrader!

 

Tussentijdse examen

Op zondag 26 maart is alweer het eerste tussentijdse examen van dit jaar. Als je je nog wilt aanmelden voor het tussentijdse examen, doe dit dan zo snel mogelijk door een mail te sturen naar [email protected] of door dit te melden bij de instructeur van wie je les krijgt. De planning voor deze dag zal er als volgt uitzien:

 • Groepsfoto met iedereen in kungfu kostuum/14:00-14:10
 • Warming up/ 14:10-14:30
 • Vorm doorloop/ 14:30-15:00
 • Examen/15:00- 15:45
 • Pauze/ 15:45-16:10
 • Uitreiking + fotomoment/ 16:10-16:30

 

 

Kungfu Leeuw

 

Op 16 februari 2023 kwam de nieuwe Chinese film Kung Fu Leeuw in de bioscoop. Deze film gaat over een 14-jarige jongen Jimmy. Hij is fanatiek, sterk en een van de beste Kung Fu leerlingen van zijn school. Als de selectie van het nieuwe leeuwendans team wordt samengesteld, ziet Jimmy zijn droom om in de leeuwenkop te dansen uiteenvallen. Zijn Sifu (leermeester) kiest nieuwkomer Li Jié met zijn indrukwekkende Martial arts sprongen, voor de leeuwenkop en zet Jimmy in de achterkant. Jimmy durft niet tegen de wens van zijn Sifu in te gaan, maar is vastberaden om zijn plek te heroveren. Alleen, om dat te kunnen, moet hij eerst zijn jaloezie overwinnen.

 

Op zondag 5 maart zijn wij met een aantal leerlingen naar de KungFu Leeuw film geweest en is natuurlijk en ontzettend leuke ervaring. Het is niet vaak dat er een Nederlands talige kungfu film wordt gemaakt. De film was erg indrukwekkend om te zien en wij raden iedereen ten zeerste aan om ook met een groep naar de KungFu Leeuw film te gaan.

 

 

 

Wat is leeuwendans nou eigenlijk?

 

De leeuwendans in heel vroeger ontstaan en het was bedoeld om kwade geesten te verjagen en de mensen geluk en voorspoed te brengen. Iets wat door veel mensen wordt gedacht is dat ze de leeuw en draak door elkaar halen, maar de leeuw is juist te herkennen aan de grote ronde kop met de hoorn boven tussen de oren en aan de spiegel tussen de ogen van de leeuw. De spiegel symboliseert het 3e oog die was bedoeld dat de kwade geesten in het voorjaar zichzelf zouden zien in het 3e oog en daardoor verdwenen. Verder is het uiterlijk van de leeuw te herkennen aan de glitter strepen op de vacht en natuurlijk de pluizige staart.

 

Leeuwendans is een dans die wordt uitgevoerd op Chinese feestdagen zoals het Chinees nieuwjaar. In de tijd van het Chinees nieuwjaar worden meestal een leeuwendans opgevoerd, want de leeuwendans staat juist in het teken van het verjagen van kwade geesten en het brengen van voorspoed en geluk. 

Een kungfu leerling van ons verteld er het volgende over: “Als leeuwendanser is het niet zomaar alleen een dans. Je voert een dans uit om het publiek te entertainen en hun kennis te laten maken met deze prachtige Chinese traditie, want deze dans is niet iets wat je elke dag ziet. Ook komen in deze dans alle kungfu standen hierin voor, dus zeker als kungfu leerling zeker makkelijk om je hierin te bevorderen”.

Wil jij je verdiepen in de leeuwendans? Kom dan snel langs bij Wudao Kungfu voor een gratis proefles, via onderstaande link kun jij je daarvoor aanmelden!

https://wudaokungfu.nl/inschrijven/

 

Oscar voor Beste Actrice voor ‘Everything Everywhere All At Once

 

Michelle Yeoh heeft geschiedenis geschreven. De legendarische Hongkongse acteur won de Oscar voor Beste Actrice bij de 95e Academy Awards voor haar hoofdrol in ‘ Everything Everywhere All At Once ‘, waarmee ze de eerste Aziatische vrouw werd die de prijs won. De ster betrad zondagavond het podium van het Dolby Theatre in Los Angeles om de trofee in ontvangst te nemen. Yeoh, wiens andere bekende werk ‘Crouching Tiger, Hidden Dragon’ en ‘Crazy Rich Asians’ omvat, heeft een grote reeks projecten die uitkomen na haar Oscar-overwinning. Ook heeft Michelle vaak met Jackie Chan in een film gespeeld en hierdoor haar kungfu weten te bevorderen. In 1994 kwam de film ‘Wing Chun’ uit en Michelle speelde in deze film als Yim Wing Chun de ontdekker van Wing Chun. Michelle zei er zelf het volgende over: “Het is hard werken om een ​​jaar lang een film te promoten”. 

“Everything Everywhere All At Onces”, ging in première op het South by Southwest Film Festival op 11 maart en kreeg lovende kritieken, en velen noemden Yeoh’s optreden een van haar beste ooit. In een recensie van het festival noemde David Ehrlich van IndieWire het “de beste uitvoering die Michelle Yeoh ooit heeft gegeven”, een die Yeoh in staat stelt om de beste soort rollen die ze ooit heeft gehad opnieuw te bezoeken, te schitteren in het soort rollen dat ze nooit was.  Wij zijn ongelofelijk trots op Michelle en verdient daarom een plekje in ons nieuwsbrief. 干得好米歇尔!

 

Chinees Nieuwjaar

Bij ons in Nederland is het al een tijdje 2023, maar in China is het jaar 4720 ingeluid. Dit jaar is Het jaar van het Konijn. Het Konijn is het vierde dier in de Chinese dierenriem het zijn er in totaal 12. In de Chinese traditie staat het Konijn voor rust en stilte. Ze zijn behoudend, zelfbeschouwend, terugblikkend, bedachtzaam en hebben veel geluk. Mensen geboren onder het teken Konijn zijn extreem hartelijk, goed gemanierd, diplomatiek en conservatief. Ze zijn uitstekende diplomaten en onderhandelaars. Konijn-personen kunnen uiterst elegant, beschaafd en magnetisch zijn. Echter zijn ze uiterst terughoudend maar kunnen extreem actief worden wanneer ze zich toewijden aan school of een opleiding. Deze mensen kunnen heel gevoelig zijn voor mensen en/of situaties om hen heen. Voor Wudao is het weer een nieuwe start, nieuwe kansen en natuurlijk een nieuw jaar vol vreugde en plezier. Wij wensen jullie namens Wudao een gelukkig Chinees Nieuwjaar 新年快乐 !

 

RTV Utrecht

Met Chinees nieuwjaar hebben wij in samenwerking met RTV Utrecht een mooi verslag van de leeuwen en drakendans training kunnen maken.

Het artikel van RTV Utrecht is via onderstaande link te lezen.

https://www.rtvutrecht.nl/nieuws/3529935/het-is-chinees-nieuwjaar-en-dat-betekent-topdrukte-voor-leeuwendansers-uit-de-meern

Via onderstaande link is de opname video op de instagram pagina van RTV Utrecht te bekijken.

https://www.instagram.com/p/Cntzl96I2AE/

 

 

 

Tussentijdse examen

Op Zondag 26 Maart is weer het tussentijdse examen. Voor de leerlingen die examen willen doen, kunnen zich opgeven door een mail te sturen naar [email protected] of een bericht te sturen naar jouw instructeur.

 

Kungfu

Kungfu, je kent het vast wel van de Kung Fu Panda serie. Met daarin natuurlijk heel veel spectaculaire trappen en bewegingen, maar wat is Kungfu nou eigenlijk? 

Kungfu is een verzamelnaam voor verschillende vechtstijlen, zoals bijvoorbeeld Shaolin en Tai Chi en Wing Chun. Kungfu betekent eigenlijk vaardigheid, je kan dus in principe zeggen; ik kan kungfu in koken of ik kan kungfu in muziek maken. 

Een bekende stijl van Kungfu is “Shaolin”. Dit is de eerste kungfu-stijl die ruim 1500 jaar geleden is ontstaan in een Shaolin tempel in de Chinese provincie Henan. Wij kennen het voornamelijk als harde vechtkunst, maar kungfu heeft ook een zachte kant Tai Chi. In deze stijl zorgt meditatie ervoor om zo lichaam en geest in evenwicht te brengen.

Kungfu is ook bekend geworden door actiefilms, daar herken je vaak Wingchun technieken in. Wingchun is ontwikkeld als zelfverdedigingstechniek en deze stijl ken je misschien wel van de Ip Man films gespeeld door Donnie Yen. Wat natuurlijk ook bij Kungfu hoort, is de Chinese leeuwen-/drakendans. Dit is een traditionele dans die wordt uitgevoerd op Chinese feestdagen zoals het Chinees nieuwjaar. Het doel van de leeuwendans is om kwade geesten te verjagen. Daarentegen is de drakendans een expressieve dans die met 5 tot soms wel 100 mensen wordt uitgevoerd. De drakendans heeft als doel om het brengen van voorspoed & geluk maar vooral bij beide dansen is samenheid het belangrijkste. Want alleen door een goede teamgeest en veel discipline kan je zoiets moois creëren zoals de leeuw en drakendans.

 

Zou jij nou meer willen leren over deze stijlen? Meld je dan aan bij Wudao Kungfu voor een gratis proefles via onderstaande link.

https://wudaokungfu.nl/inschrijven/

Kerstvakantie

In de weken van 24 december tot 8 Januari is er kerstvakantie. Tijdens deze vakantie zijn er geen lessen, behalve de lessen van sihing Kosta die op de Donderdag en Vrijdag worden gegeven. Vanaf maandag 9 Januari worden alle lessen weer hervat.

 

Parkeerbeleid

Wudao Center wilt het parkeerbeleid van het bedrijventerrein onder de aandacht brengen. Alle bezoekers van Wudao Center dienen zich te houden aan de parkeerplattegrond van Wudao Center, zie plattegrond hieronder.

Tussentijdse examen

De planning voor het tussentijdse examen op Zondag 18 December zal er als volgt uitzien:

 • Groepsfoto met iedereen in kungfu kostuum/14:00-14:10
 • Warming up/ 14:10-14:30
 • Vorm doorloop/ 14:30-15:00
 • Examen/15:00- 16:00
 • Pauze/ 16:00-16:15
 • Uitreiking + fotomoment/ 16:15-17:00

Wij wensen iedereen die meedoet met het tussentijdse examen heel veel succes!

Jubileumfeest Zaterdag 24 September

Op Zaterdag 24 September heeft Wudao haar 10e verjaardag gevierd. Deze dag werd geopend met een  groepsfoto met onze mooie kungfu familie. Daarna werden er door sifu Alex Cheung en project manager Wing Poon een mooie speech gehouden. Met het knippen van het lint en een mooie Chinese leeuwendans ceremonie door het Wudao dragon team, werd Wudao Center officieel geopend. Bij een opening van een kungfu school kan vuurwerk en Kungfu demonstraties niet ontbreken. Het feest werd afgesloten met de Chinese Drakendans en een vuurshow. Alle gasten konden genieten van een vegetarische hapje en drankje.

 

De link voor de foto’s van het jubileumfeest
https://www.wudao-kungfu.mickvanhesteren.nl/set/3a5245aa-9fcf-43b9-bb93-acfdcd2e3b26

Herfstvakantie

Tijdens de herfstvakantie (22 Oktober t/m 30 Oktober) worden er geen lessen gegeven. Met  uitzondering van de lessen gegeven op donderdag en vrijdagavond door Sihing Kosta.
Vanaf Maandag 30 Oktober worden de lessen weer hervat.

Tai Chi les naar zaterdagochtend
De Tai Chi les is vanaf 1 oktober verplaatst naar de zaterdagochtenden 10.00-11.00.

Ingang

De zomerseizoen is afgelopen en dit betekent dat iedereen weer gevraagd wordt via de hoofdingang binnen te komen en niet via de glazen deuren. Dit om de zaal schoon te houden.

Kleedruimte

Sinds kort wordt er door nieuwe medegebruikers de ruimte in Wudao Center gebruikt, dit kan voor en na onze lessen voorkomen.
Tip: Kom 5 minuten voor je les zodat je omgekleed bent, en direct de zaal in kan gaan wanneer de voorgaande groep klaar is om drukte in de kleedruimte te verminderen.

Tussentijdse examen

Op Zondag 18 December vindt het tussentijdse examen plaats. Voor degene die examen willen doen, kunnen mail sturen naar [email protected].

 

Beste ouders/verzorgers en leerlingen,

Jubileumfeest (zaterdag 24 september)
Wudao Kungfu viert in September zijn 10 jarig bestaan en dat moet natuurlijk groots gevierd worden. Op Zaterdag 24 September zal het openings en jubileumfeest van Wudao plaatsvinden met allerlei acts en demo’s, maar we houden nog even geheim wat jullie te wachten staat.  Ook zal de officiële opening van Wudao Center gevierd worden, want door Corona moesten wij de opening helaas uitstellen. Maar nu is het dan eindelijk zover. Wij vragen jullie uiteraard om gasten mee te nemen, zoals familie, vriend(inn)en, kennissen enz. Oud leerlingen zijn ook van harte uitgenodigd. De tijd van het evenement is 14:00 tot 16:00. Wij vragen alle leerlingen om hun volledige Wudao kungfu uniform te dragen en er netjes uit te zien deze dag voor de grote Kungfu familie groepsfoto en de Wubu Quan (5-standen vorm) die zal worden gepresenteerd door alle leerlingen die deze vorm al onder de knie hebben. De planning ziet er als volgt uit:

 • 13:30- Ontvangst met drankjes
 • 14:00- Kungfu familie groepsfoto’s
 • 14:30- Toespraak
 • 14:45- Openingsact met leeuwendans ceremonie
 • 15:00- Kungfu demo’s door leerlingen
 • 15:30- Lotterij/Spelactiviteiten
 • 16:00- Sluitingsact met drakendans ceremonie + Borrel

Wij adviseren iedereen zoveel mogelijk met de fiets of OV te komen i.v.m. parkeerdrukte op het terrein.

Wij hopen jullie allemaal terug te zien op Zaterdag 24 September!

 

Zomertraining

Door de organisatie van het jubileumfeest van Wudao Kungfu en de officiële opening van Wudao center, gaat de zomerkamp dit jaar niet door. Maar daarvoor komt het feest uiteraard voor in de plaats.

 

Spuitwerkzaamheden

Op Donderdag 1 September en Vrijdag 2 September zullen de deuren van Wudao Center gesloten blijven, omdat er verbouwingswerkzaamheden gaan plaatsvinden om het akoestiek te verbeteren.

 

Beste allemaal,

Het is bijna zomervakantie en dat betekent dat het hoofdexamen er weer aan zit te komen. Het examen zal plaatsvinden op Zondag 26 Juni. Iedereen die zich nog wilt inschrijven, kan dat nog doen per mail via [email protected] of via een whatsapp berichtje naar Sihing Leon.

Wij hebben graag iedereen van de kungfu familie erbij om mee te doen met de les een mooie foto te maken en de mensen die examen doen toe te juichen.  Dit mogen leerlingen van elke les van elke dag zijn dat wij lessen geven.

Voor degene die meedoen met examen is het belangrijk dat zij in een volledig Wudao kungfu uniform naar het examen komen, anders mag hij/zij niet meedoen met het examen en dat zou zonde zijn. Verder is het niet toegestaan om horloges of armbanden te dragen. De planning van het examen zal er als volgt uit zien:

Groepsfoto met iedereen in kungfu kostuum/14:00-14:10

Warming-up/14:10-14:50

rek/strek oefeningen/ 14:10-14:50

Verkorte les/ 14:10-14:50

Vorm oefenen/ 14:50-15:10

Examen/15:10- 16:00

Pauze/ 16:00-1630

Uitreiking + fotomoment/ 16:30-17:00

Wij wensen alle leerlingen die meedoen met het examen heel erg veel succes en natuurlijk veel plezier!