Welkom bij onze Kung Fu school, waar we elke zaterdag een Tai Chi-les aanbieden die jouw leven kan veranderen. Tai Chi is een eeuwenoude Chinese vechtkunst die perfect is voor mensen van alle leeftijden en fitnessniveaus. Het is een geweldige manier om je lichaam en geest in balans te brengen en te houden, en om te werken aan je innerlijke rust, balans en ademhaling.

Elke zaterdag wordt er Tai Chi / Taiji les gegeven van 10.00-11.00. Tai Chi of Taiji is een bewegingsactiviteit waarin je beter kunt worden naarmate je ouder wordt.

Tai Chi is een eeuwenoude Chinese vechtkunst die niet alleen goed is voor de fysieke gezondheid, maar ook voor de mentale en spirituele gezondheid. Of je nu jong of oud bent, Tai Chi is een geweldige manier om je lichaam en geest in balans te brengen en te houden. Als je op zoek bent naar een manier om jezelf te versterken en te ontspannen, dan is Tai Chi de perfecte keuze.

Het doel van Tai Chi is op een rustige en kalme manier aan je gezondheid te werken. Je leert bij Tai Chi hoe je balans bewaart en rust in jezelf kunt vinden. In de vormen van Tai Chi zijn er vloeiende bewegingen die van snel naar kalm gaat, ze cirkelen om elkaar heen en slaan in elkaar over als een achtbaan die jij onder controle hebt. Je leert je eigen lichaam te kennen en controleren op een actievere manier dan dat je eerst gewent was. Ervaar de flow van energie.
Bij Tai Chi gaat het om innerlijke rust, balans, staan, aarden en ademen. Dit doen we met langzame vloeiende bewegingen. Tijdens de Tai Chi oefeningen word jouw levensenergie versterkt en je energie vibraties verhoogd.

Tai Chi is ook een goede manier om te ontspannen met anderen en om te revalideren van ongelukken of corona klachten. Onze instructeurs zijn zeer ervaren en gekwalificeerd, en ze zijn toegewijd om jou te helpen je Tai Chi vaardigheden te verbeteren.

Onze Tai Chi-les is ontworpen om jou te helpen je gezondheid te verbeteren en te genieten van de vele voordelen van deze geweldige vechtkunst. Onze instructeurs zijn zeer ervaren en gekwalificeerd, en ze zullen je begeleiden bij het leren van de basisbewegingen en het verbeteren van je vaardigheden.

Onze Tai Chi-les omvat verschillende oefeningen, zoals:

  • Opwarmen/ontspanningsoefeningen
  • Qigong, meditatie oefeningen (Rek en ademhalingsoefeningen)
  • Duo oefeningen
  • Tai Chi vorm

Of je nu op zoek bent naar fysieke fitheid, mentale helderheid, spirituele ontwikkeling of gewoon een leuke manier om de stress van het dagelijkse leven te verminderen, Tai Chi is de perfecte keuze.
Schrijf je vandaag nog in voor onze lessen en ontdek hoe Tai Chi je leven kan veranderen!
Dus waar wacht je nog op? Neem nu een GRATIS introductieles door je hier aan te melden en ontdek de vele voordelen van deze geweldige vechtkunst. Ervaar zelf wat Tai Chi met je doet!

“Stretching your body is stretching your life” In Tai Chi we cultivate from inside, therefore it is an internal style. What we take is what we become. So just like making our digestive system conscious we make our muscles conscious. Spiritual cultivation. How the minds connect to the energy and unifies with the energy. The more awareness you have of the energy, the less individual identity you have, the mind becomes the energy. So Tai Chi get rid of the duality, generate oneness with the universal life force and then oneness with the underlying universal consciousness.