Nieuwsbrief 57

Beste Wudao Kung Fu Familie,

We stappen enthousiast het nieuwe jaar in, met het Chinese Nieuwjaar van de Draak om de hoek.

Chinees Nieuwjaar: Het Jaar van de Draak Laten we samen het Jaar van de Draak vieren met hernieuwde energie en vastberadenheid.

Speciaal Evenement: Drakendans bij de Vakantiebeurs We willen graag met jullie delen dat we op 11 t/m 14 januari de eer hadden om gedurende de hele dag de drakendans uit te voeren bij de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs. Het was een fantastische ervaring op locatie, waar velen genoten hebben van dit bijzondere schouwspel. Klik hier om video van de Vakantiebeurs te zien met onze Draak!

Kung Fu School Gesloten: 10 tot 24 februari 2024 Tijdens Chinees Nieuwjaar en de Voorjaarsvakantie is de Kung Fu school gesloten van 10 tot 24 februari. Dank voor jullie begrip; we keren op 25 februari terug met frisse energie. Alle kung fu lessen hervatten op deze datum.

Nieuwjaarsdoelen: Wat zijn jouw persoonlijke doelen voor dit Jaar van de Draak? Laten we samen streven naar succes en persoonlijke groei.

Tussentijds Examen: 31 maart 2024 – Laat je vaardigheden stralen! Op zondag 31 maart organiseren we een tussentijds examen waar leden zich voor kunnen aanmelden om hun Kungfu tussentijdse examen af te leggen. Zorg dat je deze datum vrijhoudt en laat je vaardigheden stralen terwijl je vorderingen maakt in je Kung Fu-reis. Je kan je aanmelden via de mail:
[email protected]

Programma:
14.00 – Groepsfoto, Warming-up en doorloop
14.30 – Examen
15.45 – Bekendmaking resultaten
16.00 – Afsluiting
*Deelname alleen met Wudao Kungfu uniform.
**Extra niveau geel examenonderdeel: 1 minuut in de Mabu stand kunnen staan.
**Extra niveau rood examenonderdeel: 1 minuut op 1 been kunnen staan.

Bedankt voor jullie toewijding. Laten we samen het Jaar van de Draak omarmen en streven naar een jaar van groei en vreugde!

Met vriendelijke groet,
Wudao Kung Fu School