WudaoFit 

WudaoFit is ontwikkeld door martial artist en spiritual healer Alex Cheung. Het is geschikt voor volwassen mannen en vrouwen.

WudaoFit is goed voor je lichaam en geest. Het geeft je rust, verbind lichaam en geest en versterkt de gezondheid. Je krijgt er een gezonde boost van energie. Het zijn Qigong/Chi Gong oefeningen om de balans en levensenergie te bevorderen. WudaoFit is de eerste moderne fitnessprogramma in Nederland gebaseerd op traditionele kunsten. De les duurt 1 uur en is intensief met gevarieerde oefeningen.

Hierin wordt onder andere de volgende traditionele gezondheidsoefeningen opgenomen:

  • Zanzhuang Lingjing Gong
  • Daoist Huogu Chigong
  • Baduan Jing
  • Dantian Tiaoxi Juqi Zhuang
  • Yangshen gong
  • Tai Chi

Zanzhuang Lingjing Gong:
Deze vorm is een combinatie van oefeningen die jezelf helpen in het aarden. De vorm laat je op een andere manier kijken naar de wereld om je heen. Balans met jezelf en je omgeving zal in bereik komen.

Daoist Huogu Chigong:
De Daoist Huogu Chigong vorm zal helpen in het activeren van je spieren op een nieuwe manier. Je bevordert de bloedcirculatie door op bepaalde manieren te staan en te letten op je ademhaling.

Baduan Jing:
De Baduan Jing vorm is erop gericht om je chi beter te laten verspreiden door je lichaam, het versterkt de spieren en pezen in je lichaam en het bevordert de lenigheid.

Dantian Tiaoxi Juqi Zhuang:
De Dantian Tiaoxi vorm is de enige van deze 6 die je zittend doet. Je leert je aandacht te centreren op je buik. Bedoelt voor rust en meditatie.

Yangshen Gong:
Yangshen Gong is de vorm die je leert om je energie en ademhaling actief te begeleiden, door middel van het uitrekken van je lichaam.

Tai Chi:
Tai Chi heeft verschillende vormen die op andere dingen focussen. Bij ons leer je balanceren en het gebruikmaken van een flow die zich in een cirkel beweegt.

Zoek je meer persoonlijke aandacht en meer bewustwording van je eigen energie. Meld je dan aan voor de wachtlijst!

Voordelen
Versterkt je botten en gewrichten 
Creëert rust 
Je krijgt betere balans en ademhalingsvermogen
Je wordt er fitter van 
Stapsgewijs herstel na corona 

Personal training:

De personal training bij Wudao is anders dan de meeste personal training. Wij gebruiken namelijk geen gewichten of andere attributen om je lichaam sterker te maken. Want alles wat je nodig hebt zit in je. Je moet het alleen nog vinden en verbinden.
Het is een fysieke training die je in een groep van max 4 personen kan doen, je kan kiezen voor Kungfu, Tai Chi, Wudaofit, Kracht-en balanstraining. Kom langs en probeer deze unieke ervaring snel uit!