,

Nieuwsbrief 55

Hoofdexamen

 

Op zondag 25 juni is het alweer tijd voor het hoofdexamen. Mocht je je nou toch nog willen aanmelden voor dit examen, kun je dat doen door een mail te sturen naar [email protected] of door een bericht te sturen naar de instructeur van wie je les krijgt. De planning voor deze dag zal er als volgt uitzien:

  • Groepsfoto met iedereen in kungfu uniform/ 14:00 – 14:10
  • Warming-up/ 14:10 – 14:30
  • Vormen & applicaties doorloop/ 14:30 – 15:00
  • Examen/ 15:00 – 15:45
  • Pauze/ 15:45 – 16:10
  • Uitreiking + fotomoment/ 16:10 – 16:30

 

Zomerkamp

Dit jaar willen we net zoals voorgaande jaren weer het zomerkamp organiseren. Voor iedereen die wil deelnemen aan dit 2 daagse zomerkamp, kun je je opgeven door te mailen naar [email protected]. We hopen er dit jaar weer een gezellig feestje met elkaar van te maken. De data wordt na voldoende interesse bekend. Hieronder een terugblik op het zomerkamp van 2020

 

 

Kung Fu Leeuw

Zoals al eerder bekend is gemaakt draait er in de bioscoop weer een film over kungfu. Voor iedereen die deze film nog wil zien, zijn we een filmuitje aan het plannen om met een hele groep te gaan. Mocht je nou nog interesse hebben om deze film te gaan kijken, kun je dit aangeven via de mail.

 

 

 

 

 

 

John Wick 4

Een spectaculaire combinatie van kungfu, martial arts en de veelgeprezen Donnie Yen

In een spannende aankondiging die fans van actievolle films over de hele wereld verheugde, werd onlangs de komst van John Wick 4 aangekondigd. Het vervolg op de uiterst succesvolle John Wick-trilogie belooft opnieuw een meeslepend avontuur te worden, doordrenkt met adrenaline, vechtscènes en de toevoeging van de getalenteerde martial arts-expert Donnie Yen (beter bekend als Ip-man).

John Wick, gespeeld do

or Keanu Reeves, heeft in de voorgaande films al bewezen een meester te zijn in verschillende vechtstijlen. Echter, in het vierde deel zal Wick zijn vaardigheden naar een geheel nieuw niveau tillen met de introductie van kungfu en andere martial arts disciplines. Dit zal de kijkers een visueel verbluffend schouwspel bieden, waarbij elk gevecht tot in de perfectie is gechoreografeerd.

De toevoeging van Donnie Yen, een internationaal gerespecteerde martial artist en acteur, voegt een extra dimensie toe aan John Wick 4. Donnie Yen staat bekend om zijn indrukwekkende kungfu-vaardigheden en heeft in het verleden schitterende optredens geleverd in films zoals de Ip Man-serie en Rogue One: A Star Wars Story. Zijn samenwerking met Reeves belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor fans van het genre.

Hoewel er nog weinig bekend is over het verhaal van John Wick 4, kunnen we verwachten dat de film voortbouwt op de intensiteit en het brute geweld dat kenmerkend is voor de eerdere delen. Wick zal opnieuw geconfronteerd worden met dodelijke tegenstanders en uitdagende situaties, waarbij hij zijn martial arts vaardigheden tot het uiterste zal moeten drijven.

Al met al belooft John Wick 4 een ware sensatie te worden voor fans van kungfu, martial arts en actiefilms in het algemeen. Met de toevoeging van Donnie Yen aan de cast kunnen we een visueel verbluffende en opwindende ervaring verwachten. Bereid je voor op een adembenemend avontuur wanneer John Wick 4 de bioscoopzalen betreedt en Wick opnieuw zijn dodelijke vaardigheden tentoonspreidt. Deze film is dus voor alle martial arts film liefhebbers een enorme aanrader!