Beste leerlingen,

In deze nieuwsbrief willen wij je informeren over onder andere de Guo Shu Cup en de Mei vakantie.

Guo Shu Cup:

Op zondag 26 mei is het weer zover. De jaarlijkse Guo Shu Cup waar heel kungfu Nederland naar uitkijkt.
De Guo Shu Cup is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij kungfu / wushu liefhebbers elkaar ontmoeten om het beste uit elkaar naar boven te halen en gelijkgestemden te ontmoeten.
Tijd: 10:00 – 17:30Locatie: Sportcentrum de Pijp, Lizzy Ansinghstraat 88, Amsterdam
GRATIS ENTREE

Helaas zijn dit jaar de individuele competities geschrapt door de organisatie. Dus onze leerlingen die zich wilden inschrijven kunnen helaas niet meer meedoen. Dit zijn zijn er alleen “groepen” die zich in kunnen schrijven en als groep meedoen aan de competitie.

De zondagles op die dag gaat gewoon door uiteraard.

Meivakantie:

Van 27 april tot en met 5 mei is het mei vakantie en daarom zullen er enkele lessen uitvallen.
De lessen op de vrijdagavond zullen gewoon doorgaan tijdens de vakantie, daar veranderd niks.
De volgende lessen vallen uit:

– zaterdag 27 en zondag 28 april

– dinsdag 30 april
– zaterdag 4 en zondag 5 mei

– dinsdag 7 mei

Inschrijven voor examens:

Voortaan houden we een inschrijving voor alle examens zodat wij weten hoeveel leerlingen examen doen en kunnen wij de examens beter voorbereiden zodat de ouders en leerlingen daar meer profijt van hebben. Sifu Alex kan de examens dan beter voorbereiden omdat hij van tevoren weet wie er examens gaan doen en daarop kan anticiperen v.w.b. diploma’s, banden etc.

Inschrijven kan via [email protected]

Hoofdexamen:

Het hoofdexamen, het hoogtepunt van het jaar waar iedere leerling naar uit heeft gekeken zal plaatsvinden op zondag 30 juni. Zet dit alvast in je agenda en dan weet je alvast hoe lang je nog kunt oefenen voordat het examen begint.De laatste reguliere les is dan ook op zondag 30 juni, zorg ervoor dat je erbij bent en het jaar af kunt sluiten met een leuke dag, samen met alle medeleerlingen, ouders, opa’s en oma’s.

Daarna begint de zomerstop totdat het nieuwe schooljaar weer begint in september.

Wudang reis:

De kungfu reis naar Wudao gaat dit jaar helaas niet door vanwege te weinig aanmeldingen. Maar wij organiseren volgend jaar weer een mooie Wudang reis voor diegene die geïnteresseerd zijn.Indien je al interesse hebt, laat het ons alvast weten zodat wij daar rekening mee kunnen houden. Hoe eerder wij het weten hoe gunstiger wij kunnen boeken.Stuur een mail naar [email protected]

Verhoging contributie:

Per 1 januari is onze contributie verhoogd naar 120 euro voor 12 lessen, dit geldt alleen voor de lessen op de dinsdagavond. Dit is een kleine groep die relatief meer aandacht krijgt van Sifu Alex.